Espacio Cardio-protegido

Condicions de reserva

Per fer la reserva cal enviar al Càmping La Siesta la sol•licitud degudament emplenada i tan bon punt rebeu la nostra confirmació l'heu de formalitzar mitjançant bestreta per les parcel•les del 30%.
Pels bungalows la bestreta serà de 40% de l'import total de l’estada o del 100% si la sol•licitud es fa amb menys de 30 dies de l'arribada. La resta del pagament del bungalow s’haurà de realitzar com a molt tard 30 dies abans de l'arribada. En cas contrari, es considerarà la reserva cancel·lada.
Quan el Client abandoni l'allotjament abans de la data fins a la qual el tenia reservat, el Càmping es quedarà el 100% del preu total dels serveis que restin per utilitzar.
El Bungalow podrà ser ocupat el dia d'arribada a partir de les 15.00 h i s'haurà de desallotjar el dia de sortida previst abans de les 10.00 h del matí. En dates de màxima entrada, l'hora d'entrada al bungalow podria endarrerir-se.

En cas de cancel•lació haureu d'informar al càmping, com a mínim 30 dies d'antelació de la data d'arribada, si no perdreu la bestreta. Les despeses de cancel•lació total o parcial en els casos en què procedeixi la devolució de la bestreta seran de 20 € que es descomptaran de l'import de la mateixa.
Una vegada s'hagi formalitzat la reserva, la direcció del Càmping La Siesta es compromet a reservar el nombre de llocs sol·licitats, tot i que la situació exacte no es pot garantir.
IVA10% inclòs. En cas de variació oficial de l'IVA, els preus poden variar.
La reserva només dóna dret a ocupar un lloc indeterminat i no dóna cap altre privilegi.
Taxa turística no inclosa: 0,50 €/nit majors de 17 anys, màxim 7 nits, 3,50 €.
No s’accepten animals dins del càmping.

Assegurança de cancelació

La companyia asseguradora Catalana Occident ofereix als clients del càmping una assegurança de cancel•lació de reserva o interrupció de l'estada pels motius contemplats en el document adjunt (pdf). L’assegurança li garanteix la devolució de les quantitats pagades abans d’arribar al Càmping i en cas d’haver d’interrompre l’estada la devolució de la part proporcional no utilitzada (amb una franquícia de 10%, mínim 70 €).

Si desitja contractar aquesta assegurança ens ho hauria de comunicar i efectuar el pagament corresponent a l’import assegurat 30 dies abans de la data d'arribada.